04 Jul
04Jul

Az RTL Célirány című műsorába készült rövid interjút láthatjátok lent. Fogadjátok szeretettel: elgondolkodtató információmorzsák a hivatásom egy szeletéről, avagy ami szűk 3 percbe belefért.

Összességében büszke vagy rá és magamra, számomra ez nagy lépés volt, kilépés a komfortzónámból, a határaim egyértelmű tágítása. Eddig a videózás minden formájától elzárkóztam, aztán tessék mély víz! :)

Nagyon izgultam, nehezemre esett értelmes főleg az elején mondatokat összerakni és alap információkat megfogalmazni. :D 

Így visszanézve persze lehetnék sokkal összeszedettebb, számos "hibát" fel tudnék sorolni, mégis tudom szeretni azt, akit ott látok. Látom mögötte az utat, ami idáig vezetett, látom mögötte a transzgenerációs csomagokat és régi hitrendszereket, amiket ezzel a szerepléssel gyengítettem, meghaladtam.

Biztatlak Téged is arra, hogy értékeld a sikereidet, magadhoz mérten, a saját utad tükrében. Lehet, hogy egy lépés mások számára csípőből jön, egyértelmű, egyszerű, számodra mégis nehéz és bátorságot, erőt, nagy elszántságot, önreflexiót igényel. Senki nem ismeri a mögötted lévő utat és a belső világodat úgy, mint Te magad.

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.