Mire számíthatsz, ha én kísérlek az utadon? image
Röviden: személyedre, igényeidre, élethelyzetedre szabott, teljes körű és szeretetteljes támogatásra.

Várandósság alatt kísérlek a testi-lelki folyamataidban, segítek a felkészülésben a szülésre, gyermekágyra, szoptatásra. Segítelek az ezzel kapcsolatos félelmeid és korábbi traumáid oldásában, legyen az akár előző negatív szülésélmény, korábbi magzatvesztés, családból hozott destruktív minta... Bármikor hívhatsz ha szükségét érzed, kérdésed van, beszélgetnél. Masszázzsal, illóolajokkal, gyógynövényekkel, relaxációkkal, értő figyelemmel támogatom a testedre, babádra és anyaságodra való hangolódást.
Vajúdás és szülés során Én lehetek a biztos pont, akire számíthattok - Te, a babád és apás szülésnél a párod is - a sokszor bizonytalan és folyton változó körülmények között is. Ha arra van szükség csendben JELEN vagyok, vagy éppen aktívan támogatom a folyamataidat masszázzsal, testhelyzetek kivitelezésében való segítséggel, borogatással, holisztikus módszerekkel, biztató szavakkal. Veled vagyok, ameddig csak szeretnéd a szülés utáni órákban is.
Gyermekágy idején támogatom az anyaságodba való belesimulásod, a babáddal való összehangolódást. Segítek komfortosabbá tenni a környezeted, a háztartást. Értő figyelemmel JELEN vagyok, meghallgatlak. Támogatom a szoptatást, segítek a baba körüli feladatokban ha szükséges, amíg szusszansz egyet. Kísérem a szülés utáni regenerációdat masszázzsal, illóolajokkal, gyógynövényekkel, általam készített házi finomságokkal, holisztikus módszerekkel.
Ezután is fogom a kezed, ha szeretnéd. Számíthatsz rám, amikor elbizonytalanodsz, kérdésed, kétséged van.