VÁRANDÓS- SZÜLÉS- ÉS/VAGY GYERMEKÁGYAS KÍSÉRŐ CSOMAG

Dúlai gondoskodás a Te igényeid szerint várandósság, szülés és gyermekágy alatt. Egy ingyenes konzultáció alkalmával megbeszéljük a részleteket, ezután összeállítom az egyedi szolgáltatás csomagot és árajánlatot számodra.

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Ha úgy érzed megrekedtél Anyaként, Nőként. Ha folyton ugyanazokat a köröket futod, mókuskerékben, kiégve és bénultnak érzed magad. Ha megbénít a félelem, a megszokás, a generációs minták összessége, akkor ez a lehetőség neked szól. Segítek megtalálni a kiutat az ördögi köreidből, rátalálni a saját belső erődre, erőforrásaidra, amik mindig Veled lesznek, akármi történik az életedben. Ebben a folyamatban minden kompetenciámat ötvözve kísérlek, éppen azt elővéve, amire szükség van.

SZÜLÉSRE BOCSÁTÓ ÜNNEP

Egy meghitt női körön, szeretteiddel, barátaiddal körülvéve készülhetsz a szülésre és anyaságra. Testi-lelki kényeztetéssel, jókívánságokkal, megerősítésekkel, sok-sok örömmel, kacagással bocsátunk útra egy teljesen új élethelyzetbe. A részleteket folyamatosan egyeztetve teljes körűen megszervezem és lebonyolítom a személyre szabott ünnepedet. Kellékeket, díszítő elemeket biztosítok.

KISMAMA MASSZÁZS / GYERMEKÁGYAS MASSZÁZS

Testet-lelket kényeztető személyre szabott kezelés az otthonodban Budapest területén. Várandósság alatt, gyermekágyban és azon túl is igénybe vehető.

SÉTÁLÓ COACHING ÉDESANYÁKNAK

Jöhetsz várandósan, kisbabával hordozóban, vagy gyermek nélkül. Hozzád közel eső zöld területen könnyű séta. Fókuszban a jelenlét és a légzés. Relaxációkkal, egyszerű gyakorlatokkal és a puszta létezéssel kapcsolódhatsz önmagadhoz, a természethez, feltöltődhetsz testileg-lelkileg. Ebben a nyitott, befogadó állapotban megérkezhetnek a válaszok és az iránymutatás az aktuális témáddal kapcsolatban.

GYERMEKÁGYRA KÉSZÜLŐ

Gyermekágyas időszakra felkészítő alkalom Neked és a párodnak, személyre szabva. A szülés utáni meghatározó és érzékeny időszakra készülünk, hiszen egy új család születik, teljesen új szerepekkel, feladatokkal, helyzetekkel. Középpontban a kisbaba valós igényei, párkapcsolati változások, testi-lelki folyamatok az anyánál, babánál és apánál, szoptatásra készülés.

GYERMEKÁGYAS SEGÍTÉS

Családotokra szabott támogatás, a szülést követő 8-10 hétben, vagy akár tovább, a Ti igényeitek alapján, egyeztetett időintervallumban az otthonotokban. (Budapest területén) Magában foglalja többek között kisebb háztartási feladatok elvégzését, segítséget a baba körüli teendőkben, lelki támasznyújtást, szoptatástámogatást, nagyobb gyerekkel való időtöltést, szinte bármit, amire szükségetek van.

GYERMEKÁGYI SOS VONAL

Gyors segítség telefonhívás vagy videchat formájában (24-36 órán belül biztosítok legalább 2 időpontot a megkereséstől számítva), ha értő figyelemre, meghallgatásra, hiteles információra van szükséged. Ha úgy érzed nem bírod a rád nehezedő nyomást, nem érted mi történik veled és/vagy a babáddal. A szülés utáni 8 hétben igénybe vehető.

SZÜLÉSÉLMÉNY ÁTDOLGOZÁS

Támogató, élmény integráló folyamat, ha a szülés nem úgy zajlott, ahogy szeretted volna, ha folyamatosan kísértenek az akkor történt események és ez befolyásolja a mindennapjaidat, a babáddal való kapcsolatodat.

SZEMÉLYRE SZABOTT GYERMEKÁGYAS KONZULTÁCIÓ

Személyre szabott támogatás a szülés utáni első 3-4 hónapban az otthonodban (Budapest területén), ha támaszra van szükséged a káoszban. Átbeszéljük a babagondozási alapokat, a csecsemő szükségleteit, segítek a számotokra legjobb napi ritmus kialakításában, önkéntes kompetenciámig támogatlak a szoptatásban, átbeszéljük hogyan támogathatod a tested regenerációját, és minden számodra fontos kérdésre választ kaphatsz.

GONDOSKODÁS AJÁNDÉKBA

Bármilyen szolgáltatást, vagy csomagot lehetőséged van ajándékba adni.