12 Jan
12Jan

Mi van, ha azt mondom, hogy a születésed meghatározza az életed? 

Meghatározza azt az alap driver funkciót, ami alapján Te létezel a világban. Ahogy látod a dolgokat, ahogy reagálsz a téged érő ingerekre, helyzetekre. Meghatározza a testi-lelki egészségedet, az énképedet, a kapcsolatrendszereidet.

Ha engednek méltó módon megszületni és szeretettel fogadnak ezen a világon, egy mélyen stabil alapot kapsz a méltó Élethez. Végig mehetsz a születésed természetes, ösztönös és varázslatos folyamatán a saját ritmusodban, háborítatlanul, az édesanyáddal és a láthatatlan erőkkel együttműködve. Így többek között megtanulod, hogy van ráhatásod a környezetedre, nem a körülmények áldozata vagy. Kapcsolódsz a saját ritmusodhoz, tudod, hogy a pihenés természetes fázisa az életnek, a munkafolyamatoknak. Magadévá teszed a türelem, a természettel, a folyamatokkal való együttműködés képességét. Átérve erre a világra szeretettel, tisztelettel fogadnak és egyből édesanyád karjaiba, testére kerülsz. A bőrkontaktus szülőanyáddal a tested és az immunrendszered is felvértezi, könnyedebben alkalmazkodsz az itteni élethez. Átjár a biztonság érzése, megszületik benned a tudat, hogy ez a világ egy jó hely. 


Mi van, ha azt mondom, hogy a szülésed megváltoztatja az életed? 

És nem, nem arra gondolok, hogy ezentúl folyamatosan egy síró, nélküled életképtelen matricáról kell gondoskodnod. Nem arra gondolok, hogy megszűnsz létezni, mint Nő és kiszolgáló személyzet lesz belőled. 

A méltó szülésélmény, ahol végigmehetsz a saját ritmusodban, támogató, szeretetteljes környezetben az ÉletAdás mágikus folyamatán, alapjaiban írja újra az eddigi rendszeredet. Megjárod a lelked legmélyebb zugait, hogy aztán megtapasztald az euforikus magasságokat. Megéled és birtokba veszed a saját erőd. Ha eddig nem, hát most már tudod, hogy nincs számodra lehetetlen. Az Élet része vagy, visszazökkensz a természet körforgásába, Földanya ölelésébe, összehangolódsz a saját természetes ritmusoddal. Élet és halál kapujában állsz, ez minden béklyó alól felszabadít. Végül karjaidba zárod a gyermeked és megérkezik az érzés, hogy ez a világ mégis egy jó hely, biztonságban vagy, csoda vagy. Új fejezet kezdődik… 

Már tudod: kezdet és vég, élet és halál egy tőről fakad. Az élet, az életed maga a csoda. Teremtő Istennő vagy. 


Mi van, ha messze nem így történtek a dolgok? Semmi nincs veszve... Folyt.köv.

Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.